PHOTON ENERGY GROUP

Te așteptăm în Echipa Noastră

CARIERE

Viitorul începe cu tine

La Photon Energy Group, ne luăm angajamentul să ne asigurăm că toată lumea are acces la energie și apă curată și accesibilă. Dacă împărtășiți devotamentul nostru pentru sustenabilitate și doriți să lucrați într-un mediu dinamic, orientat spre viitor, am fi bucuroși să luăm legatura.

CU CE NE OCUPĂM

Our Work

Prin ingeniozitate și inovație tehnologică, oferim soluții de energie verde și soluții de tratare a apei care sunt de ultimă generație și durabile.

Oferim soluții complete pentru a ajuta atât producătorii de energie, cât și consumatorii să profite la maximum de tranziția energetică. De asemenea, suntem un producător independent de energie: deținem și exploatăm instalații fotovoltaice în întreaga lume.

Oferim apă curată și soluții de remediere pentru toate mediile. Pe lângă tratarea apei și gestionarea resurselor, tehnologia noastră unică de remediere asigură îndepărtarea in situ a PFAS și a altor poluanți.

photonwater.com

Livrăm soluții personalizate de energie regenerabilă consumatorilor de energie din Polonia, de la energie solară on-site până la gestionarea energiei prin Photon Energy cu Virtual Power Plant.

lerta.energy

PUNCTE CHEIE

Photon Energy Group în Numere

400+

angajați

15+

țări

16

ani în sectorul energiei regenerabile

Our_Values_Background.mp4

Valorile Noastre

Suntem conduși de valorile noastre și suntem dedicați să promovăm o cultură a inovației, siguranței, durabilității, comunității, performanței și integrității în cadrul echipei noastre, pe măsură ce continuăm să creștem.

Procesul Nostru de Recrutare

1. Înregistrarea Cererii

Trimite-ne CV tău la careers@photonenergy.com.

2. Selectarea Cererii depuse și Contactarea din partea Recrutorului

Îți vom examina cererea depusă pentru a determina dacă corespunde nevoilor noastre de recrutare. Dacă da, un recrutor te va contacta pentru a discuta pe baza CV-ul tău

3. Meeting cu Recrutorul și Managerul

Dacă alegi să treci la următoarea etapă a procesului nostru de recrutare, te vom invita la o întâlnire, fie online, fie la unul dintre birourile noastre. În cadrul acestei întâlniri personale, îți vom oferi informații detaliate despre compania noastră și despre postul disponibil. De asemenea, vom avea ocazia să discutăm mai pe larg despre experiența ta de lucru și să îți răspundem la orice întrebări pe care le-ai putea avea. 

 

4. Testare practică

În funcție de poziția postului și cerințele lingvistice, putem solicita îndeplinirea unei testări practice printr-o conversație în limba engleză. 

 

5. Decizie

Vei primi decizia finală de la noi cu privire la rezultatul procesului de recrutare. Mult noroc!

Perspectiva echipei noastre

Testimoniale angajați

Am avut multe oportunități de dezvoltare profesională, mergând de la operator la manager de vânzări până la managing director.

Jan Černý

Managing Director, Monitoring & Control

Nu există nimic mai interesant decât să lucrezi pentru o companie care face o diferență pozitivă față de provocările de sustenabilitate întâmpinate!

Emily Brown

Engineer, Water and Remediation

Sunt norocos să lucrez cu persoane cu gândire similară și lideri cu o mentalitate globală, care înțeleg importanța tranziției energetice.

Leo Williams

Origination Manager

Cultura de aici este prietenoasă și multiculturală, ceea ce este un mediu minunat în care să lucrezi.

Světlana Karafiátová

Receptionist

În departamentul meu, se respectă decizia asupra produsului nostru final, nimeni nu impune nimic de sus și toate hotărârile importante sunt discutate într-un grup mai larg.

Rafał Szklarski

Software Engineer Team Leader

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Posturi vacante

Pentru a aplica pentru un post vacant, trimiteți CV-ul prin e-mail la careers@photonenergy.com.

Contactează-ne

Používáním těchto stránek souhlasíte s užitím souborů cookies.

Rozumím

Join our Newsletter

The copy needed. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod.

Amdgkas dkagd kaghd…

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy andTerms of Service apply.