CU NE OCUPĂM

Centrale fotovoltaice la Scară Utilitară

Soluțiile noastre pentru energia solară ce acoperă acoperă întregul ciclu de viață pentru centralele fotovoltaice și hibride.

CENTRALE FOTOVOLTAICE LA SCARĂ UTILITARĂ

Sisteme fotovoltaice și hibride de la concept până la finalizare

Avem peste 15 ani de experiență în dezvoltarea, construirea și operarea centralelor solare. În calitate de producător independent de energie, cu un portofoliu în creștere de instalații fotovoltaice în întreaga lume, avem o perspectivă unică asupra tuturor piețelor în care ne desfășurăm activitatea.

PUNCTE CHEIE

Soluții personalizate pentru performanțe optimizate

Soluții la Cheie

Servicii care acoperă întregul ciclu de viață al centralelor fotovoltaice.

Construit special

Special conceput pentru locația ta pentru a asigura performanțe optime.

Opțiuni Hibride

Bateriile și sistemele de stocare pot fi încorporate în orice instalație.

SOLUȚIILE NOASTRE

Indiferent de provocare, vom oferi o soluție

Fiecare proiect fotovoltaic solar este unic, motiv pentru care soluțiile noastre sunt adaptabile pentru a se potrivi nevoilor specifice ale clienților și partenerilor noștri. Toate soluțiile noastre pot fi livrate separat, în etape sau ca un pachet complet.

SOLUȚIILE NOASTRE

Dezvoltare Proiecte și soluții EPC

1. Achiziționarea Terenului

Căutarea și localizarea terenurilor sau a unor proprietăți potrivite pentru un proiect fotovoltaic este un proces complex, desfășurat în mai multe etape. Vă vom reprezenta pe tot parcursul acestora, respectiv în stadiul de achiziție. Totodată ne vom asigura că studiile de fezabilitate întrunesc standardele necesare astfel încât locația să permite desfășurarea proiectului în condiții optime.  

2. Dezvoltare și Avizare

Pe lângă dezvoltarea proiectelor propii, avem disponibilitate de a analiza și achiziționa proiecte aflate în orice stadiu de dezvoltare, de la greenfield la gata de construcție. De asemenea, suntem specializați în implementarea proceselelor de avizare, autorizare, licențiere, asigurându-ne că proiectul respectă toate legislația în vigoare. 

3. Finanțare prin fonduri rambursabile/ nerambursabile

Un pas important în construirea și operarea unei centralei fotovoltaice este stabilirea surselor de finanțare. Putem aplica experiența dobândită în finanțarea proiectelor propii pe diverse modele de business, oferind suport în procesele necesare. 

4. Proiectare și Construcție

Dezvoltăm soluții tehnologice eficiente, de ultimă generație, realizate conform cerintelor proiectului propus, luând în considerare situațiile neprevăzute ce pot fi întâmpinate. Procesul este reprezentat de realizarea studiilor inițiale ce urmăresc planul de dezvoltare al proiectului si de simularea producției parcului fotovoltaic în baza design-ului propus.  

5. Soluții EPC

Soluțiile noastre EPC sunt concepute intern de către echipa de inginerii cu vastă experiență internațională, urmărind etapele necesare realizării construcției, de la proiectare, project management până la punerea în funcțiune. 

În timp ce majoritatea companiilor EPC se concentrează pe cât de multă energie poate genera un sistem fotovoltaic, noi ne concentrăm pe producție - câtă energie poți livra efectiv în rețea. Ne vom asigura că instalația dumneavoastră este eficientă, fiabilă și optimizată pentru cea mai bună performanță posibilă. 

SOLUȚIILE NOASTRE

Operare și Mentenanță

Munca noastră nu se termină atunci când o centrala fotovoltaică este pusă în funcțiune. Oferim soluții complete de O&M și monitorizare pentru a vă menține instalația optimizată pentru anii următori.

DESPRE PHOTON ENERGY

De ce Noi?

În calitate de producător independent de energie, construim și operăm propriile noastre instalații de energie solară în întreaga lume. Puteți avea încredere în soluțiile noastre pentru că și noi le folosim.

Combinăm experiența globală cu expertiza piețelor locale.

Echipa noastră este certificată ISO 9001 și ISO 14001.

Suntem o companie publică, listată la Bursa din Varșovia, Frankfurt și Praga.

DESPRE PHOTON ENERGY

Photon Energy în Cifre

130+ MWp

în portofoliul nostru IPP

700+ MWp

în portofoliul nostru O&M

1,2 GWp

în construcție

DESPRE PHOTON ENERGY

Portofoliul nostru IPP

Deținem și operăm centrale fotovoltaice în întreaga lume. Înțelegem nevoile investitorilor și dezvoltatorilor, pentru că și noi suntem unul dintre ei.

STUDII DE CAZ

Soluțiile noastre de energie verde în practică

Experiență globală, expertiză locală

În calitate de producător independent de energie, am experimentat peste 15 ani perfecționându-ne soluțiile prin dezvoltarea și operarea propriilor noastre centrale fotovoltaice. Echipa noastră locală de experți este pregătită să vă ajute să dezvoltați o soluție de energie solară personalizată, completă și fiabilă.

Hai să incepem.

Contactează-ne

Používáním těchto stránek souhlasíte s užitím souborů cookies.

Rozumím

Join our Newsletter

The copy needed. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod.

Amdgkas dkagd kaghd…

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy andTerms of Service apply.